tirsdag 8. januar 2008

Dagen min på kontoret

Dagen min på kontoret i dag ble litt annerledes enn de fleste andre kontordager.

Besøk på kontoret
I dag ringte det på døra. Det viste seg å være et DIS-OA-medlem som kom med en artikkel og et bilde som jeg skal ta med i neste DISputten. Artikkelen skrev han etter å ha vært på OA sin slektskafe i november. Dette ga han en løsning på noe han hadde lett etter i flere år! Laila hjalp han med emigrant-søk og oppfordret han å legge ut etterlysning på Slektsforum. Noe han gjorde - se bare her: Slektsforum Resten får du lese i DISputten nr 1/2008! (kommer på web etterhvert)

...litt mat må vi ha!
Så ble det lunsjtid. I dag var Aida bibliotekvakt på biblioteket til NSF og det er alltid hyggelig. Ikke minst fordi vi pleier å lønsje sammen! Ofte er jeg aleine på kontoret og da blir det ensomme lønsjer - gjerne foran PCen.
Men i dag altså.
Vi prata om løst og fast - men kom selvfølgelig inn på vår egen slektsforsking - noe som er helt naturlig når man har samme hobby.
Så fortalte hun om slekt i Telemark (det har jo jeg og!) Hun nevnte så et navn - Lucas Lucassen! Da plinga det en bjelle hos meg...det navnet har jo jeg i basen min og!! Fra samme område! Jeg ga henne litt opplysninger om min Lucas - dette måtte hun jo sjekke hjemme! Gelder meg til å høre fra henne om dette er noe felles!

Fram med malekosten!
Vi flyttet som kjent inn i nye lokaler sist høst. Hele lokalet ble pussa opp - nesten. Og dette "nesten" har jeg gjort litt med i dag - nemlig å male vinduskarmer! Utrulig hvor fleksibel man må være i denne kontorjobben gitt ;) Jeg malte helt frivillig - liker variert arbeid jeg. :)

Ingen kommentarer: