søndag 13. februar 2011

En liten milepæl på Slektsforum!

I dag ble jeg gjort oppmerksom på å ha passert 1000 innlegg på Slektsforum, som er forumet som vi slektsforskere kan legge ut etterlysninger i, hjelp til å tyde vanskelig skrift og mye, mye mer. 

At jeg hadde greid å legge ut så mange innlegg var jeg nok ikke helt klar over. Her har jeg både gitt og fått masse hjelp!


Det forumet jeg har vært mest aktiv i den siste tiden er Hjelp til tyding av kildemateriale - jeg blir virkelig imponert over hvor raskt man får hjelp til prestenes kråketær og ikke minst hvor dyktige enkelte er på denslags!
Foruten hjelp til tyding er de geografisk inndelte etterlysningsforaene helt super. Her kan man enkelt finne tidligere innlegg i det området man er interessert i ved at inndelingen går helt ned på kommunenivå. Veldig bra!


Tydeforumet finner du under Slektsfaglige diskusjoner sammen med Kilder og MetodeKilderegistrering Gravstedsregistrering Tyding av Folketelling 1875 - Folk på vidvanke og mange fler.

For å lese innleggene så kan det gjøres uten innlogging, men for å  skrive innlegg må du logge deg inn. Enten som registrert medlem eller som gjestebruker. 


Så oppfordringen må bli: Prøv deg på Slektsforum hvis du trenger hjelp til slekta di eller har metodiske spørsmål! 

Da vil jeg bare ønske deg lykke til med slektsforskingen!