tirsdag 20. september 2011

Helgetur til fjells!

Denne helgen ble vi bedt med til fjells til Bjørg og Roars hytte på Steinset, som ligger rett før Rødberg i Nore og Uvdal. Vi har vært der noen ganger før, men det er flere år siden sist nå. Så her var det gjort utbedringer av både hytte og tomt!

Hytta til Andersen

Den største forskjellen var nok at fra å være en strømløs hytte som klarte seg med strøm-agregat for det nødvendigste var det nå innlagt strøm. I den forbindelse var det hogd ned endel trær for å få gravd ned strømkabler, og skogeiern her er vel som de fleste andre skogeiere, tar med seg tømmeret og lar kvist og kvast ligge igjen.

Noen må jo se på at andre jobber!

Dette var samlet i hauger av de ulike hytte-eierne så helgens aktivitet var å få brent dette opp, så det var vi med og hjalp til med. Lørdagen ble for det meste tilbragt utendørs - deilig med litt "uteliv" egentlig!

Viser noen bilder, det var flotte farger med lav og mose, røsslyng og andre vekster!
 En liten bål-sjenk ble det også tid til!


Moderne ting som internett og mobilnett var en mangelvare der oppe, for meg var dette en deilig avkobling. Skjønt, mobilnett hadde vært greit å ha syns jeg - vi har på en måte vent oss til tilgjengeligheten dette gir.
Og ikke minst å vite at vi har kontakt med resten av verden.
Men det gikk fint for en helg det og.

Ellers kosa vi oss med god mat og peisvarme :)


Ingen kommentarer: