søndag 20. juli 2014

En flott feriedag i Oslo i fint sommervær!

Siden det denne helgen er på slutten av min ferie og starten på gubbens ferie, ja hva er vel bedre enn en Oslo-tur i det flotte været! Anledningen var nok først og fremst Forbundet Kystens Landsstevne 2014 som gikk av stabelen denne uka ute ved "Sukkerbiten" i Oslo Havn rett ved Operaen.

De skriver selv om dette arrangementet på sine nettsider:

Mellom 300 og 400 historiske skip og båter er ventet til landsstevnet som er lokalisert til Bjørvika i Oslo havn. Stevnet åpnes den 17. juli med avslutningen av Tokt 2014 som er en tre ukers lang Norgesreise med tidligere Hurtigruten Ragnvald Jarl fra Kirkenes til Oslo med 25 anløp langs kysten. Båter og skip fra hele norskekysten vil være representert. Vi får også besøk av gjestende fartøyer fra Sverige, Danmark og flere europeiske land. På selve stevneområdet arrangerer vi marked som gjenspeiler norskekysten i form av båtbygging, håndverk, sjømat, konserter og mange andre tilbud for publikum og mannskap på tilreisende båter

Vel ankommet dette evenementet kom vi til et område med mange stands og verksteder fra fjern og nær, musikere som trakterte sine instrumenter, ulike retter (med dertil hørende drikke) og få kjøpt og et yrende liv!

Jeg legger ut noen av bildene fra stevnet under her