lørdag 7. juni 2008

Den varmeste helga hittil i år...

...har jeg for det meste tilbrakt på jobb - innadørs... Det har vært styremøte i DIS-Norge, det første etter valg av nytt styre. Torills lederblogg sier mer om møtet.

Hjem til festival!
Så bar det hjemover med toget mitt. I Holmestrand arrangeres det hvert år en kulturfestival som går over 1 1/2 uke. Da kan vi få med oss Konserter, Utstillinger - og ikke minst Festivalkroa!
Er det først noe som skjer i denne byen må man jo få det med seg! Resten av året er nemlig denne byen nærmest død når det gjelder kultur og uteliv. Så det blir vel en smule intenst det hele, men sånn er det bare...
Under festivalen er "alle" ute, både ungdommer, voksne, de litt godt voksne og de veldig godt voksne ;) Er litt usikker på hvilken kategori jeg kommer i da...hehe...

Ut på byn
Ihvertfall - med det flotte været vi har for tida så frista det veldig med en tur ut! Så vi avtalte med Tove og gubben at vi tok en tur ned til byen sammen.

Festivalkroa
Vi har noe som heter Ødegårdsbua. Det er et gammelt hus som er restaurert og flyttet bort til Festivalområdet sør i byen. (Mer kunne sikkert sies om historien til dette huset)
Kroa er kun åpen under festivalen - og det er her "det skjer"!
Festivalkroa vår holder til der pluss at de har satt opp et stort telt hvor det og er plass til mange.
Så vi gikk rett bort dit og fant oss en sitteplass. Byens kor - Swinglett - gjør nok mye av korets finansiering under denne festivalen. De står nemlig for øl/vinservering hver kveld under hele festivalen - ja nettopp der - på Ødegårdsbua. Og der myssa det av folk utover kvelden!
Hvor er alle ellers i året tru??

For Swingende
Kveldens musikere var gruppa "For Swingende " som spilte svingjazz med et av medlemmene i Swinglett som solist på flere av låtene. Og de som kan denne dansen kom seg raskt på dansegulvet.
For her svingte det skikkelig!

Artig å se på for en som aldri har lært seg denne dansekunsten :)

Her ser du gjengen med den lokale vokalisten i rødt. Kjempeartigt!

Det blir nok ratt flere turer ut i løpet av festivalen ;)
Duoen Bye og Rønning kommer på onsdag - mulig vi tar en tur da og ...

1 kommentar:

Laila Christiansen sa...

Du er da vel ikke voksen ;)