onsdag 25. februar 2009

Jobbe, jobbe og litt jubilering...

Denne uka så langt har vært rimelig travel.

På mandag var det som vanlig først jobb på DIS-kontoret. De siste par ukene har dreid seg mye om neste nr av Slekt og Data. På mandag kom jeg så langt at jeg fikk alle dokumenter og bilder inn på en DVD og sendt til hun som setter bladet. Det er alltid en deilig følelse!

Så var det kurskveld nr 3 av nybegynnerkurset som jeg har sammen med Torill og Laila, og som de har beskrevet på sine blogger. En aktiv kursgjeng denne gang som stiller masse spørsmål - bra! Neste mandag (og siste kurskveld) må vi få tatt klassebilde så disse og kommer på bildeveggen i SFH!


Tirsdag var det igjen jobb på DIS-kontoret med de utfordringer som er der. En ting jeg har tenkt på lenge er å finne fram album med gamle foreningsbilder for å få satt de i system pluss å få dokumentert i hvilken anledning og hvem som er avbilde. Og - jeg fant jeg fant!! Etter å ha tatt ned flere tuuuunge esker fra hyllene, og satt de tilbake
igjen. For meg var nok de fleste personene på bildene ukjente, men dette får jeg hjelp til på lørdag å finne ut av. Spennende!

Men dagen min var ikke over etter kontortid i går heller, da var det å sette seg i møte.
Så da ble det jommen seine kvelden før jeg var hjemme.

Men idag! Har jeg bare nytt fridagen min! Den har riktignok bestått av endel DISing den og, OA-DISing. Jeg prøver etter beste evne å holde orden på kursinvitasjoner og påmeldinger og andre spørsmål vedr. kurs i DIS-OA, så her lå det litt å venta på meg ja. Med den aktiviteten det er på kursfronten i Oslo så blir det endel mailer å forholde seg til. Bare ta en titt på kurskalenderen!!

Så var det jubileringa da. Hege som driver B-Young i Holmestrand (snikreklame - værsågod Hege!!) er 40 år i dag!!
Hun er også selvfølgelig en "DISer" - en rimelig fersk en. Det er sånn vi har blitt kjent - finnes det noen andre å bli kjent med egentlig?? Hmmm...
Her er Hege i sitt rette element - bak disken i butikken sin. Masse fine klær der, som
passer mest til litt andre kroppsformer enn min...hehe. Nuvel - Nina finner jo stadig noe - i dag skulle hun innom å kjøpe seg en tights, og gikk ut derfra med 1 topp og 2 tightser - og hadde nok lyst på mer...

Gratulerer så mye med de første 40 Hege!
Snart voksen??2 kommentarer:

John Ludvigsen sa...

Og vi kan ikke annet enn å føye oss inn i rekken av gratulanter og ønsker Hege velkommen i styret i DIS-Vestfold fra og med kommende årsmøte.
:)

Anonym sa...

Takk,Liv... For snikreklamen og gratulasjoner.. Godt å bli kjent med deg!!!
Klem fra Hegesen