torsdag 7. august 2008

Her skulle intervjues og ikke minst fotograferes!

I dag har jeg vært intervju- og fotoobjekt sammen med svigerinne Anne-Lise.

Vi hadde avtalt et lite møte med journalist Marie fra Tønsberg Blad som vi kom i prat med på en av våre fototurerer til kirkegården.

Da vi møtte henne på denne fototuren hadde vi nettopp funnet hennes blogg om et gammelt hus hun og mannen pusser opp i Holmestrand - Fattighuset.
Den bloggen er absolutt verd en tur innom!

Vi fortalte så hva vi drev endel med for tida, nemlig fotografering/registrering av gravminner. Hun ble nok litt nysgjerrig på dette og spurte om dette var noe hun fikk være med på en gang det passa - så i dag kom dagen da vi avtalte en liten prat med henne.

Vi starta på biblioteket hvor jeg jobber og benka oss ned på pauserommet. Der fortalte vi hva dette dreide seg om, hvorfor DIS-Norge har starta dette prosjektet, litt om rettigheter til å gjøre denne registreringa og til slutt om hvordan vi jobba.

Vi tok så en titt på søkemulighetene på webben vår, hvordan man kan søke seg fram til rett gravminne.

Deretter bar det bort til kirkegården til Holmestrand kirke for fotografering. Dette er ikke det jeg liker best - mildt sagt... Men vi gikk nå litt rundt blandt gamle verna gravminner og ble knipsa - så jeg håper hun fikk bilder hun kan bruke i artikkelen sin.

3 kommentarer:

Greta sa...

Morsomt med oppmerksomhet rundt arbeidet dere gjør. Du får legge lenke her hvis det kommer i et format som passer.

Liv Ofsdal sa...

Jeg er lovet pdf så det ordner seg nok Greta :)

John Ludvigsen sa...

Det ble en flott artikkel!
http://tb.no/article/20080813/KULTUR/868427101/1011/NYHETER
Anne Lise og Liv har som vanlig gjort en flott jobb.
:-)