torsdag 17. juli 2008

Harrytur!

Da ble det utenlandstur og båttur med oss iår og da...
Båtturen var riktignok bare Bastøferga fram og tilbake over fjorden - men båt er båt...hehe.
Ikke den store opplevelsen kanskje, men et must når man bor i Vestfold og skal til Sverige.

Så bar det nedover fra Moss og vi stoppet ikke før vi var i Strømstad. Tanken var å rusle litt rundt der, men så var det å få satt fra seg bilen - og det er ikke enklet der. Fullt av folk og biler alle steder! Så vi nøyde oss med en liten sveip ned til havna og så opp igjen.

Så innom et par nødvendige ærend nord i byen før vi dro nordover mot målet for turen - nemlig Nordby-senteret for å handle mat! Vi skulle ikke ha så mye - tenkte vi - men....
Den store handlevognen ble da ihvertfall drøyt halvfull... Mest kjøtt og kylling til oss, men og en del annet småtteri. Så litt veggismat til Nina som var ønsket.

Å dra i matbutikk når man er sulten er vel ikke det lureste - men sånn ble det denne gangen. Med velfylt bil og tom mage så var vi på jakt etter et spisested - som vi fant ikke langt unna matbutikken. Jeg bestilte meg bakt potet med skegenrøra - deilig!

Da bar det hjemover igjen etter en høyst tradisjonell Harry-tur hvor målet var å få handla mat og drikke til en rimeligere penge enn vi får til her hjemme. Pluss at vi hadde en fin tur med gode venner - og fikk en velfylt fryseboks.

1 kommentar:

Greta sa...

Vi synes også det er artig med Harry-tur, tur er tur og tur er gøy!
Ha en fortsatt god sommer.