torsdag 19. mars 2009

Årsmøte i DIS-Vestfold

I kveld var det DIS-Vestfold sin tur - nå er årsmøtet avviklet.
Ganske raskt avviklet også faktisk. Selve sakslisten var raskt gjennomgått, det eneste det ble litt diskusjon rundt var at det så ut som antall medlemmer hadde en kraftig vekst, men med litt forklaring kom vi i havn på den biten og.

I år ble det en solid utskifting i styret, siden traverne gjennom flere år, kasserer Henning pluss Willy ikke stilte til gjenvalg. Heldigvis blir leder John med videre, og han får med seg noen nye krefter. Så jeg vil gratulere det nye styret som skal føre Vestfold-skuta gjennom det neste året - John og Thom fra det gamle styret pluss de nye: John-Egil, Nina, Hege, Merethe og revisor Arne.

Etter årsmøtet viste Rolf oss sjømannsrullene som nå har blitt ferdig produsert og selges på DVD - det blir spennende å bla seg gjennom og se om det dukker opp noen kjente navn!

Så var det kaffepause med litt biteti og mye prating rundt bordene.

Etter pausen kunne John informere endel om bilderegistreringsprosjektet de har gående. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom mellom DIS-Vestfold, Jarlsberg Historielag, Vestfold Slektshistorielag og Vestfold Fylkesmuseum. Prosjektet går ut på å digitalisere for bevaring, og for å identifisere personene på bildet.

Nok en gang et flott avvikla møte i DIS-Vestfold!

Ingen kommentarer: