tirsdag 5. mai 2009

Ny DIS-gruppe i Vestfold

I går var jeg på møte i Sande bibliotek i Vestfold. Et møte i regi av DIS-Vestfold for å lodde stemningen på å starte en DIS-gruppe i den nordre delen av fylket, pluss Skoger og Konnerud (selvom de hører til Buskerud).
På tross av litt manglende markedsføring så var vi ca 20 personer - og det er jo et bra grunnlag for videre drift av denne gruppa. DIS-Vestfold sentralt stilte sterkt med leder og sekritrise pluss 2 nylig avgåtte styremedlemmer, Rolf og Willy.

Inger-Lise stilte seg som kontaktperson, men ønsket seg gjerne en eller to til i bresjen for gruppa. Å fortsette en gruppe her var det absolutt stemning for, så vi bestemte oss for et møte til før sommeren (25. mai) og deretter komme sterkere tilbake til høsten.

Praten gikk lett i forsamlingen og vi var innom noen av DIS-tjenestene som DIS-treff, Gravminner, Slektsforum, DISchat, men kommer til å gå nærmere innom disse seinere. Det kom fram flere ønsker om tema framover, så dette virker veldig bra!

Så - med en enda bedre markedsføring før neste møte blir nok oppslutningen enda bedre. Selv har jeg ikke bundet meg til noen funksjon her, men vil nok ta turen de gangene det passer.

Så vil jeg ønske gruppa i Sande lykke til videre!

Ingen kommentarer: