tirsdag 22. januar 2008

Så toger jeg litt - igjen...

Tog, tog og atter tog...
Da sitter jeg på toget igjen. Det blir mye NSB og tog på meg for tida - faktisk 2 timer hver gang jeg er i Oslo - 3-4 dager i uka.

Kontoret
I dag har det vært nok en travel dag på kontoret med både møte og besøk - utenom alt det andre høyst nødvendige jeg har å gjøre. Det var også hyggelig å hilse på Petter som er nytt medlem og har blitt et fast innslag på DISchat!

Men toget ja - timene mine her bruker jeg til så mangt, alt fra å sove, se på film på bæret, jobbe med kilderegistrering av folketelling 1923 for Oslo, litt jobbing, lesing osv osv

Hjemmesida mi oppe igjen!

En annen ting er at jeg nå har fått hjemmesida mi opp å gå igjen!! Den har vært nede i en drøy uke - ikke så lenge kanskje men til stor ergrelse. Jeg har gitt webben min et nytt ansikt pluss litt andre nye ting. Blandt annet en ny reiseside hvor jeg etterhvert kommer til å legge ut mer. Foreløpig er det kun en ferietur vi tok til Vestlandet som har kommet med.

Riktignok har jeg ikke fått opp slektssidene mine - men jeg tror (og håper) det bare er snakk om små justeringer av linker.

Så - velkommen inn å ta en titt!

1 kommentar:

Laila Christiansen sa...

Titter - og jeg har også laget en "Reiseside" på mine hjemmesider - www.lailas.net hvor jeg etter hvert kommer til å legge litt bilder og ting fra forskjellige turer vi har tatt. Første turen er ute allerede, Ukraina m/L&B