fredag 5. desember 2008

Kursrommet i Slektsforskernes Hus

Som jeg vel har sagt ca tusen ganger før så arrangeres det kurs og brukermøter i Slektsforskernes Hus (SFH) i Lakkegt 21, der DIS-Norge har sitt kontor.
Det tar tid å få klargjort ulike ting - og dette kursrommet er på ingen måte noe unntak.
Det siste nå er at det har blitt kjøpt inn endel bord - bord som på en enkel måte kan klappes sammen og som ikke ruver så veldig.

Så i går kom Laila innom for å få satt opp bordene og rydda litt i kursrommet så alt er klart for helgens nybegynnerkurs. Hun styra for det meste aleine med det (stakkars) - jeg var jo på jobb og hadde litt ting å gjøre der. Legge ut nyhet feks (så du det Torill?) hehe. Men jeg hjalp henne jo litt da, dette nybegynnerkurset vi skal ha er det jo Torill, Laila og jeg som har i regi av DIS-Oslo/Akershus.

Joda - jeg var vel en "litt" iherdig hjleper - ihvertfall greide jeg å få velta et brosjyrestativ som datt med brask og bram! Tenker bibliotekbesøket skvatt en smule...puh Da var det bare ned på knær og plukke opp da...plukke plukke brosjyrer...

Nuvel - sluttresultatet ble jo veldig bra da! På lørdag får vi testa ut kursrommet - da kommer det 13 ivrige og lærehungrige på nybegynnerkurset!

Så her ser du kursrommet ferdig satt opp med bord og stoler - og en megafornøyd OA-leder!

Velkommen til kurs og brukermøter i SFH!!

2 kommentarer:

TorillJ sa...

Sett ny nyhet ;)

Følger med herfra og, fikk sms med bilde av bordene så jeg blir oppdatert.

Virker bra, men jeg er nå noe forkjølet :(

Laila N. Christiansen sa...

Du får få i deg litt sjå-vitaminer, du har ikke tid til å bli sjuk :)