lørdag 20. desember 2008

Nissekroken min

Det nærmer seg jo jul nå (sies det) så da har jeg pusla litt med slike ting i heimen. Juleforberedelser som sådan har det blitt dårlig med i år med oss 2 influensasyke.
Men litt må jo gjøres for å få litt julestemning.

Det første jeg gjorde i dag var å få litt lukt av røkelse i stua - DET gir meg julestemning. Så - var det å få fram juletreet, som nå står klar til pynting.

Så var det julepynten, noen duker må på plass der de hører hjemme - og nissene...de må jo på plassene sine de og. (Så de føler seg trygge)

Her er et bilde av nissekroken min, hvor jeg samler nisser fra kreti og pleti. Noen har jeg lagd sjøl, noen er fra ungene og andre nisser har ligget under juletreet.


Så bare måtte jeg finne fram et bilde fra flere år tilbake. Nemlig bildet av det tradisjonsrike Bjørne-bakte pepperkakehuset som alltid var på plass her. Tradisjonen tro så ble det lagd før Ninas bursdag (15. des.) og alltid fortært på Eriks bursdag (26. des). Stor stas begge deler! Men nå har vi ikke hatt denne tradisjonen på flere år - savner den litt jeg.

Et høydepunkt er dessuten at Nina kommer hjem til jul likevel (fra Spania) - noe hun først ikke hadde planer om. Så da blir vi fulltallig på julaften likevel!!

Da gjenstår det bare en ting - jeg vil ønske alle lesere av denne bloggen

En riktig GOD JUL og et godt NYTT ÅR!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

God jul og godt nytt år

Anonym sa...

en riktig god jul og et godt nytt år
til deg og dine... (",)

Anonym sa...

God Jul og god bedring ;)

Anonym sa...

Så hyggelig at Nina kommer hjem..
Da blir det jul i stuggu!
God klem fra
Hegesen

Anonym sa...

En riktig god jul til deg og dine, og veldig koselig at Nina fant veien hjemmom i jula. God bedring og samtidig takk for samarbeidet med slekta og slektstavlene iår.

Anonym sa...

Tusen takk for alle kommentarer!!

Anonym sa...

En riktig god jul til deg og dine Liv. Takk for mange hyggelige stunder med bloggen din.

Anonym sa...

Ønsker deg og dine en riktig God Jul og et Godt Nytt År!