onsdag 3. desember 2008

Åpen dag i SFH!

I går hadde vi åpne dører i Slektsforskernes Hus. Vi hadde invitert til åpen dag hvor folk kunne komme og se hva dette lokalet kunne by på. Gløggen var varm og sto klar på kjøkkenet, sammen med pepperkaker.

De første ringte på døra litt over kl 12, og utover dagen kom det stadig folk innom. Noen kom for å benytte biblioteket til å lete etter slekt, noen ønsket hjelp til å komme igang eller få hjelp til slektsnøtter, og andre igjen kom innom bare for å prate litt. Ja, en nyinnmelding fikk vi også gjort.

Foruten oss 3 ansatte kom også Håvard (leder NSF) og Laila (leder OA) innom. Håvard fikk satt opp den nye multiprintern vår mot nettverket på kontoret så nå har vi bedre utstyr på printer/scannerfronten. Dette har vi venta på!!

Laila og jeg benka oss ned i kursrommet - så vi tok oss av de som kom inn døra. Det roa seg med besøk ved middagstider - men noen fant nå veien til oss også etter mørkets frembrudd.

De som hadde reist lengst for å komme innom - John (Tønsberg) og Hege Holmestrand) - kom med toget fra Vestfold. Kjempekoslig! Jeg slo følge med dem hjemover og vi tok en tur innom Peppes - en koslig avslutning på en lang dag.

Ingen kommentarer: